Workshop MUNAY KI

Het quechua, de taal van de Q'éros, kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen namelijk een geïntegreerd begrip: Munay: Liefde en Wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde. De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde. 4 Zaterdagen

Alle transmissies vinden plaats in Inca stijl. Dat betekent dat met de transmissies de initiaties als zaadjes worden geplant. De gedegen voorbereiding én de stevige basis van de eerste dag zorgen ervoor dat deze “zaadjes” in vruchtbare bodem komen en dus snel(ler) tot wasdom kunnen komen.

Volgens de Inca traditie openen wij elke dag met het openen van de Heilige Ruimte van het Medicijnwiel en van onszelf. Wij vragen daarmee de zegen voor ons werk aan de vier Windrichtingen, de Hemel, de Aarde, en de Centrale Galactische Zon.
 
Bij de Open Praktijk is er extra veel aandacht voor:

 • reiniging met Palisanto
 • het Medicijnwiel
 • de Wiraqocha (heilige ruimte)
 • De Chakana (Inca kruis)
 • je persoonlijke Pi Stone (of pi steen)
 • de Vuurceremonie
 • je drie krachtcentra (Llanka, Munay, Yachai)
 • de 7 archetypen
 • je Mesa (krachtbuidel)

De Munay-Ki zijn de 10 rites (9 van de Q'eros) van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden.  De Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Het zijn tien poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke homo sapiens energie naar de energie van de homo luminus.

Oude gedragspatronen en rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming kun je afleggen. Je energieveld zal weer helderder stralen. 
Na het ontvangen van je initiaties ben je in staat om buiten je angst te stappen.

Je kunt vrede uitdragen, en tijdloosheid en oneindigheid ervaren. 

Als je de laatste initiaties ervaren hebt, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, die op haar beurt je DNA informeert, en instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, en helen.

Doel van de Munay Ki inwijdingen is een "innerlijke metamorfose" en zelfheling. Dat uit zich op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau. 

 • Lichamelijk / Energetisch: verbetert de doorstroming van chakra's. Je komt beter in je innerlijke kracht. Je helend vermogen zowel voor jezelf en als voor anderen neemt toe. Je bent beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie van buitenaf.
 • Emotioneel: Meer Innerlijke Rust. Betere Balans, Meer liefde voor jezelf en de wereld. 
 • Mentaal: Meer Rust, meer Helderheid, meer Acceptatie, meer Inzicht. 
 • Geestelijk / Spiritueel: Quantum sprong door verhoging van je trillingsgetal en bijkomende inzichten en overtuigingen. Grotere visie over de wereld en jouw rol daarin. Een diepere verbondheid met alles en iedereen.
   

  De Transmissies
   
  1.    Initiatie van de Heler, Hampe Rite:
  Deze initiatie activeert het vermogen tot heling van jezelf en van anderen en verbindt je met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ontvangen hebben..
   
  2.   De Banden van Kracht, Chumpi Rite:
  5 energetische banden als bescherming in je lichtenergieveld. Deze werken als filters en kaatsen negatieve energieën af zodat je hierdoor gevoed wordt i.p.v. vergiftigd. De banden blijven altijd actief.
   
  3.   Initiatie van Harmonie, Ayni Karpay:
  7 archetypes als zaadjes in je chakra’s. Deze archetypes zijn: Slang, Jaguar, Kolibrie, Adelaar, Huascar-Inca, Quetzacoatl en Pachakuti-Inca.
   
  4.   Initiatie van de Ziener, Kawaq Rite:
  Activeert de innerlijke ziener en het vermogen om de onzichtbare energiewereld waar te nemen. Er wordt een verbinding gelegd tussen het Derde Oog, het Hart en de visuele cortex.
   
  5.   Initiatie van de Hoeder van de Dag, Pampamesayok:
  Energetisch verbinding met het geslacht van meester-sjamanen uit het verleden, de bewakers van de oude altaren (Stonehenge, Machu Picchu, Cheops, …). Helpt je om jouw innerlijke vrouwelijkheid te helen.
   
  6.   Initiatie van de Hoeder van Wijsheid, Altomesayok:
  Helpt je om je te verbinden met het mannelijke in jezelf. Deze inwijding verbindt je ook met een geslacht van medicijnmannen en –vrouwen die de dood hebben overstegen en buiten de tijd zijn getreden.
   
  7.   Initiatie van de Hoeder van de Aarde, Kuraq Akuyek:
  Verbindt je met de aartsengelen. De aartsengelen waken over onze Melkweg. De Hoeders van de aarde zijn de hoeders van alle leven op aarde en zij vallen dus onder de directe bescherming van deze aartsengelen. Pachamama (Moeder Aarde) zorgt voor ons en wij zorgen voor haar.
   
  8.   Initiatie van de Hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay:
  Dit is de inwijding van de Tijd die Komt. Je chakra’s worden geïnformeerd met de laatste codes voor de Nieuwe Mens. Je krijgt een stevige en veilige verankering met de tijd waarin we nu leven.
   
  9.   Initiatie van het Mannelijke Principe van Creatie, Taytanchis:
  Activeert je goddelijke natuur en het Licht van Creatie. Hierdoor krijg je een enorme onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen. Het brengt het eenheidsbewustzijn tot werkelijkheid.

Praktische informatie:
4 zaterdagen van 10.00 - 17.00 uur
Investering in jezelf: € 333.

Workshop Initiatie van de Vrouwelijke Principe van Creatie, Nusta Karpay. 13.00 - 17.00 uur.
De tiende en extra inwijding is de Nusta Karpay, een initiatie die vroeger alleen aan meisjes en de sjamanen werd gegeven om hun wensen waar te maken. Hij hoort officieel niet bij de negen inwijdingen van de Munay-Ki omdat de origine westers is. Voor mij als Laika Shaman is hij echter dermate belangrijk dat ik ook deze initiatie doorgeef.

Nadat je deze TRANSMISSIES in INCA STIJL hebt ontvangen, kun je ook kiezen voor de INWIJDINGEN in LAIKA stijl. 
De Laika’s waren de oorspronkelijke Siberische sjamanen die deze transmissies ter beschikking hebben gesteld aan de Q’eros. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar reina.beuving@gmail.com