Het inspiratieboekje met de reviews ligt in de praktijk en mag natuurlijk ten alle tijde ingezien worden.

Shortlist uit Reviews:

  • Inzicht
  • Grip
  • Rust
  • Duidelijkheid
  • Concrete en heldere adviezen
  • Diepgaande heling
  • Healing
  • Meer in eigen kracht

 

REVIEWS REIZEN

Reviews Weekend Introductie Laika Shamanisme
"Dit weekend veel inzicht gekregen over mijn Shaman zijn. Mooi werkboek en certificaat ontvangen. Ben benieuwd wat ik hiermee ga en kan doen in de komende tijd als Shaman en Teacher."

 "Lieve Reina. Bedankt voor dit weekend waar ik weer kon proeven van het Shamanisme. Het vervaagde is helder geworden, en ik ben gegroeid ls de mens die ik wil worden en wil uitdragen. Ik bedank Crystal Feather voor de onderwezene introductie in een duidelijke en vooruitstrevende richting."

 "Een mooi en leerzaam weekend, in een mooie omgeving in en rond het huis met een mooie energie en vooral rust en stilte. Het stromen van de rivier de Floumont kon je horen en af en toe het loeien van de koeien en een balkende ezel. De workshop was anders dan ik me had voorgesteld; het was leerzamer en vooral mooi, met mooie symbolen en gebruiken, die we ook meteen gingen doen. Het boek is verassend mooi en is tevens een mooi naslagwerk en mogeljkheid om de workshop door te geven."

 

REVIEWS WORKSHOPS

Review Workshop 7 Chakra's
Gewerkt met de chakra's. De onderste drie zijn opener geworden. Geeft een fijner, voller, steviger gevoel. Zeker van plan om te gaan werken met mijn chakra's om ze meer te laten stromen. Bedankt Reina."

Review Workshop Grip op Uittreden 
“Ik voel mij nu zelfverzekerd en heb er geen angst meer voor. Ik heb 'tools' in handen gekregen om hier gecontroleerd mee om te gaan. Dat ik hier bewust een keuze in heb. Ik ben heel blij dat mijn schoonzus mij hiervoor weer bij Reina heeft gebracht. Het was zoals altijd ontspannen, leerzaam en gezellig :) "

Reviews Workshop Munay Ki
“Na de 1e dag ben ik steviger: mannelijker geworden. Ben benieuwd wat de 2e dag brengt.”

“Veel getransformeerd, emoties losgelaten en inzichten. Moe en voldaan naar huis”

"Vandaag had ik bij de start van de dag niet helemaal in balans. 
Na 3 mooie inwijdingen voel ik me best goed en meer in balans."

"Veel wakker geweest vannacht. Blijkbaar de impact van de dag al vooruit gevoeld. 3 intensieve inwijdingen. Nu moe en voldaan naar huis. Lekker slapen. :) "

"Laatste dag van de Munay Ki. 3 initiaties ontvangen. Benieuwd wat deze gaat brengen. De vorige initiaties hebben huin uitwerking gedaan, want er zijn grote dingen veranderd."

"Dankjewel voor deze mooie Munay Ki cursus. Er is veel veranderd en omgezet/ losgelaten. Ben benieuwd naar de toekomst, welke lichtwerker stappen mag ik zetten? Ook in mijn eigen proces...

Reviews Workshop Magnified Healing

"Vastlopend in de Magnified Healing. Duidelijk wat aan de hand. Helaas te lang gewacht om het op te lossen. Consult gaf de punten waar het mis is gelopen. Blij dat ik een 2e kans krijg voor correctie en om de MH weer opnieuw te mogen volgen in zijn pure zuivere vorm."

"Vandaag de vernieuwde Magnified Healing energie geactiveerd bij mezelf, en bij Pinky, mijn prachtige roze draak. 
Een fantastische ervaring. Bedankt voor je begeleiding Quan Yin <3"

 

REVIEWS CONSULTEN

Grip en Begrip
“Zo intens, zo nodig. Zoveel inzicht. Een mooi inzicht gevend consult, waar ik Reina echt voor nodig heb. Dankbaar dat ze in mijn leven is voor dit soort moeilijke momenten in mijn leven.”

“Handvaten gekregen, duidelijkheid en daardoor rust, bevestiging van eigen gevoel.”

“In progress. Fijn om met nieuwe inzichten verder te gaan.” 

"Uitgeput.Slechte dagen gehad qua rust en slaap. Nu korte metten mee gemaakt. EIGEN BAAS. EIGEN KRACHT."

"Weer grip gekregen op de situatie, verduidelijking in processen, concrete tips ontvangen om mee verder te kunnen."

 "Speciaal. warm, doordringend, erg veel van opgestoken"

"Doortastend, zeer concrete en heldere adviezen. Ik ben weer een stukje verder geholpen."

"Weer verder met de reis"

"Een warm gevoel en in rust weer verder kunnen. Fijn, dankjewel Reina."

"Van galstenen naar talenten. Eindelijk de onderliggende oorzaak te pakken waarvan ik voel dat ik ermee worstelde, maar niet wist hoe in de vorm te zetten. Dankjewel Reina voor het duidelijk in de vorm zetten. Ik kan nu mijn juiste pad herpakken en handelen. Duidelijkheid en begrip."

"Inzicht gekregen waar ik vastliep, waarom ik vastliep, waar het zich in uitte. Het was een pittig consult, maar voor mij en nieuwe duidelijke weg met focus en mijn krachtpunten."

"Onderweg naar Reina om voor het lichtwerk afspraken te maken, kreeg ik tijdens het fietstochtje allerlei informatie en bij Reina aangekomen voelde ik gelijk dat er een consult nodig was. Reina, flexibel als altijd, heeft hier tijd voor gemaakt. Het was weer heftig maar mooi! Reina heeft echt alle mogelijkheden die ik maar kan bedenken. Een probleem wordt altijd opgelost. Knuffel Reina. Thanx."

"Hartchakra. Gewerkt met de 'beerput van mogelijkheden'. Weet nog niet goed wat het met me gedaan heeft. Kom ik de volgende keer op terug!"

Reviews FotoConsult
“Dit was een fotoconsult van mij. Reina begrijpt mij en mijn gevoelens. Hierdoor geeft ze mij en mijn moeder inzicht op wat er op het moment speelt en hoe belangrijk het is om ieder je eigen pad te kiezen en om in je eigen kracht te staan. Iedereen heeft een eigen blauwdruk in het leven.”  - van Jongen (10 jaar); De quote is van de moeder, die dit via helder contact van zijn zielsniveau heeft ontvangen.

"Dankjewel voor de nieuwe familie." - Meisje (7 jaar) via haar moeder

 

REVIEWS KAARTLEZING

“Het voelt altijd goed bij Reina."

"Het heeft me weer een goed gevoel gegeven."

"Veel meer rust gekregen!"

 

REVIEW COSMIC&FLOWER OPLOSSING

"Als extra ondersteuning had ik een Cosmic&Flower nodig. Ik trok de box zonder flesjes. Je zou het toveren kunnen noemen, maar nadat Reina de energie op de voor mij gepaste afstemming in het flesje had gebracht, voelde ik meteen wat het voor me deed.”