LAIKA SHAMAN STONES Te Koop

Ben je geïnteresseerd in Shaman Stones?
Stuur dan een mailtje naar reina.beuving@gmail.com
Er zijn nog meer shaman stones, informatie en foto’s (ook van onderstaande stenen) per steen beschikbaar.

De interactie van de aarde met de elementen heeft deze steen gevormd tot wat hij is. Hij is een onmetelijke bron van kennis, vergaard in de vele jaren van zijn bestaan. Elke Laika Shaman Stone is ingewijd en geactiveerd als Spiegelsteen. Andere standaard activaties zijn “werkend voor het Hoger Goed van Al dat Is” en “Volledige Zuiverheid”. 
Elke Shaman Stone heeft ook specifieke healerskwaliteiten. Je kunt deze krachten inzetten voor persoonlijke healing, de heling van anderen, en/of het grote geheel (bijvoorbeeld door gebruik in krachtvelden). Hij kan je in contact zetten met je totems en je krachtdieren. Hij stelt je in staat om op een veilige manier een trancereis door de werelden te maken, omdat elke geactiveerde Laika Shaman Stone voor een fantastische aarding en bescherming zorgt.

  1. Chalcopyriet – 4,7 kg – € 125
    Deze Shaman Stone helpt om de waarheid bloot te leggen, haalt verdrongen herinneringen naar boven, en helpt je door te dringen tot de bron van de problematiek.
  2. Landschapsjaspis – 4,1 kg – € 135
    Hij geeft daadkracht en creativiteit bij aanhoudende geestelijke belasting, beschermt tegen het boze oog en helpt je door te zetten op de momenten dat het spiritueel tegen zit.